مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رفع نقص آدرس

سلام من از پبجی در اینستاگرام خرید کردم بعد از واریز پول من رو بلاک کردند و دیگر جواب ندادن دفتر خدمات قضایی رفتم به راهنمایی پرسنل اون جا شکایت مطالبه وجه تنظیم کردم الان ابلاغیه رفع نقص آدرس اومده من از ایشون شماره کارت و دو تا شماره دارم چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است جدا با عنوان کلاهبرداری نیز شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
ادامه دهید و پیگیری کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
مجهول المکان با نشر آگهی
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر بنده باید شکایت کیفری می‌کردید تا پرونده به پلیس فتا ارسال شود و حساب را مسدود می‌کردید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در مهلت قانونی رفع نقص نماییددر غیراینصورت پرونده بسته خواهد شد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمال داره کلاهبرداری باشه بهتره کیفری اقدام کنی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به واحد بازبینی دادگاه مراجعه و توضیح دهید