مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی توهین و تهدید

با سلام به اساتید عزیز و خسته نباشید
پدر زن و خانواده همسر بنده به خاطر اختلاف خانوادگی و دخالتهای شدیدش در زندگی من بیست روز قبل عروسی
مراسم عروسی بنده را لغو کرد. و دو روز بعد از مشاجره اش با ما با تعداد 5 خودرو به درب منزل پدرم هجوم کرده تا جهیزیه را ببرد.
این شخص بی نزاکت تلفنی به پدرم زنگ میزند و فحاشی و توهین و تهدید میکند پدر بنده را که زود بیا بیرون و جهیزیه من رو بده و باعث آبروریزی ما در منطقه شده
ما همان لحظه به پلیس زنگ زده و صورتجلسه کردیم این قضیه را
دوربین های مداربسته را ضبط و به عنوان شاهد در شکایتمان استفاده کردیم
که همه چیز واضح و آشکارا ضبط شده است.
دو نفر هم شاهد با خود برده که یکی از شهود برادر همین فرد میباشد.
حال سوالم این است با وجود شاهد و فیلم های دوربین مداربسته و صورتجلسه کلانتری حداقل مجازات برای این شخص چه میباشد؟
و این که برادر این شخص اقرار کرد که برادرم دو ماشین دیگر اراذل و اوباش به منطقه شما وارد کرده بود که آنهم لحاظ کردیم در شهود.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد
لکن اصولا جزای نقدی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم آنها در حال حاضر قابل پیشگویی نیست لذا مقام تحقیق به استناد ادله موجود و شهود و فیلم‌های بازبینی شده تصمیم خود را گرفته و در صورتی که جرم از نظر مقام تحقیق وقوع پیدا کرده باشد کیفرخواست صادر و به دادگاه کیفری 2 ارجاع می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات توهین جزای نقدی است
تهدید مجازات حبس نیز ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پس از بررسی موضوع و دلایل و مستندات طرفین قاضی در این زمینه تصمیم میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر توهین از کلمات رکیک استفاده شده باشد شلاق در غیر این صورت جزای نقدی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

به عنوان شکایت شما بستگی دارد.
بسته به عنوان شکایت شلاق،جزای نقدی