مشاوره حقوقی رایگان - جعل هویت پزشکی

سلام و وقت بخیر بنده و دخترم برای عمل ساکشن از طریق فردی که ادعا میکرد در کیلینیک کار کردم و در جای شخصی(منزل خواهرم به پیشنهاد فرد مدعی که هزینه کمتر میشود) این عمل رو انجام دادیم.متاسفانه بعد این عمل بنده دچار تشنج شده و بدن اینجانب عفونت شدیدی کرد و حدود 5 روز در بیمارستان تحت نظر متخصص بودم که متاسفانه در بیمارستان متوجه شدیم این فرد پروانه پزشکی ندارد و مدعی است کارش را درست انجام داده است.بنده برای دریافت خسارت مالی و جسمی که به بنده وارد شده چه دادخواستی به دادسرا اراِِیه بدهم و امکان شکایت برای جعل هویت و انجام کار متخصص وجود دارد؟ایشان بنده رو تهدید میکنند.این مورد رو هم عرض کنم ایشان برای این عمل یه تعهدی به صورت کتبی به افراد میدهد که خواهر و دخترم برای عمل ساکشن خودشون امضا کردند ولی بنده تشنج کرده و ایشان فرصت برای تعهد گرفتن از من رو پیدا نکرد.جسارتا عنوان دادخواست رو بفرمایید؟.باتشکر

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ به دادسرا محل خود مراجعت و شکایت خود را مطرح نمایید ؛ عمل نامبره جرم می باشد و شما نیازی به اعلام عنوان جرم ندارید ؛ دادسرا خود پس از تحقیقات لازم با تطبیق عمل بر عناوین مجرمانه ؛ عنوان مجرمانه را در کیفر خواست اعلام می نماید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت تنظیم شکایت گزینه مورد نظر را انتخاب کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا شکوائیه کیفری مطرح نمایید
و باید دیه شما پرداخت گردد
و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جعل عنوان و مطالبه خسارات وارده ولیکن پیشنهاد می‌شود وکیل اختیار نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است شکایت کیفری کنید و به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید