مشاوره حقوقی رایگان - تضاد وصیت نامه و بیع نامه

بنده ملکی از مادرم به صورت بیع نامه خریدم فرزند ارشد هم انگشت زده با سه شاهد امضا کردند بیست سال قبل چند روز بعد وصیت دستی هم نوشت که ملکم فروختم و تاکید کرد من رفتم سر کار و ملک هم سر جایش بود مادرم نزد من زندگی میکرد سوال اینه سال 74 خریدم ورقه اش هم گم شد سال 91 مادرم بردم وصیت نامه رسمی نوشت که همان ملک بین فرزندان تقسیم شود من هم خجالت کشیدم ازش درخواست کنم ورقه بیع نامه گم شده دوباره بنویسم و برادران حقی ندارند چرا وصیت می کنی وصی اش هم خودم هستم حالا ورقه بیع نامه پیدا شده مادر هم سال 94 فوت کرده سال 98 رفتیم. تقسیم کنیم با برادر ها یکی از برادر ها تصمیم به مزایده گرفت چون افراز نمیشه از نظر قانونی مادر مالک نبوده که وصیت کرده جواب قاضی و برادر چگونه بدهم اگر خریدی چرا وصیت قبول کردی تقسیم بشه چرا گذاشتی مادرت وصیت کند مانع اش نشدی

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به لحاظ اهمیت موضوع

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر و بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا ضمن برسی های لازم موارد مربوطه عرض گردد