مشاوره حقوقی رایگان - ساخت کلبه در باغ

با سلام و خسته نباشید خدمت شما . بنده حدود 1000 متر زمین بایر بدون درخت و گیاه خریداری کردم برای احداث باغ . چون مشکل ریوی و قلبی دارم پزشک توصیه کرده که از شهر خارج بشوم و قبل شروع خواستم مشاوره بگیرم این زمین نزدیک بافت روستا هست اما جزء بافت نیست سوالم این هست میتونم بدون مجوز درخت کاری کنم و یک کلبه 20 متری درست کنم و حصار دور باغ بکشم و بدون مجوز باغ آیا به من آب و برق میدهند یا قبل از این که درخت و کلبه بسازم پی مجوز آب و برق باشم . بیشتر زمین های اطراف این روستا زمین کشاوزی که اکثریت قطعه بندی کردند و به عنوان باغ بدون مجوز میفروشند ممنون میشوم راهنمایی کنید . سپاس

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قبل از هر اقدامی بهتر است مجوزهای لازم را اخذ نمایید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
در مورد سوال شما در مورد کاشت درخت، ساخت کلبه و حصار در زمین کشاورزی بدون مجوز، به نکات زیر توجه کنید:

کاشت درخت:
قانونی: به طور کلی، کاشت درخت در زمین شخصی بدون نیاز به مجوز خاص مجاز است. با این حال، ممکن است قوانین و مقررات محلی در مورد نوع، تعداد و فاصله درختان از املاک همسایه وجود داشته باشد. قبل از کاشت درخت، توصیه می شود با مقامات محلی مانند اداره منابع طبیعی یا جهاد کشاورزی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قوانین و مقررات منطقه خود مشورت کنید.
مزایای زیست محیطی: کاشت درخت می تواند مزایای زیست محیطی زیادی از جمله تصفیه هوا، کاهش آلودگی صوتی و ایجاد سایه داشته باشد. همچنین می تواند به حفظ خاک و جلوگیری از فرسایش کمک کند.

ساخت کلبه:
مجوز: ساخت هرگونه بنا، حتی یک کلبه کوچک، در زمین کشاورزی معمولاً به مجوز نیاز دارد. نوع مجوز مورد نیاز بسته به مساحت کلبه، کاربری زمین و قوانین محلی متفاوت خواهد بود.
مراحل اخذ مجوز: برای دریافت مجوز ساخت، باید به اداره ی جهاد کشاورزی منطقه خود مراجعه کنید و پروژه خود را ارائه دهید. آنها طرح شما را بررسی می کنند و در صورت مطابقت با قوانین و مقررات مجوز صادر می کنند.

حصار:
مجوز: در بیشتر موارد، برای احداث حصار در اطراف زمین کشاورزی به مجوز نیاز نیست. با این حال، توصیه می شود با مقامات محلی مشورت کنید تا از قوانین و مقررات منطقه خود اطمینان حاصل کنید.
نکات توجه: هنگام احداث حصار، به حدود ملک خود و املاک همسایه توجه کنید. همچنین از استفاده از مواد که می تواند برای محیط زیست زیان آور باشد خودداری کنید.

آب و برق:
اتصال به شبکه عمومی: اتصال به شبکه عمومی آب و برق معمولاً به مجوز نیاز دارد. برای درخواست اتصال باید به شرکت آب و برق منطقه خود مراجعه کنید و مدارک لازم را ارائه دهید.
منابع جایگزین: اگر امکان اتصال به شبکه عمومی آب و برق وجود نداشته باشد، می توانید از منابع جایگزین مانند چاه آب شخصی و پنل های خورشیدی استفاده کنید.

نکات کلی:
قبل از هر گونه اقدامی، با مقامات محلی منطقه خود مشورت کنید تا از قوانین و مقررات مربوطه اطمینان حاصل کنید.
رعایت قوانین و مقررات از مشکلات قانونی در آینده جلوگیری می کند.
در نظر گرفتن ملاحظات زیست محیطی در همه پروژه های شما مهم است.
توصیه میشود با بنده تماس بگیرید تا نکات تکمیلی را خدمتتان عارض شوم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود.
با این متراژ ممکن است
لکن بدوا جهت اخذ مجوزات لازم به جهاد کشاورزی رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً این مواردی را که شما بیان کرده‌اید می‌توانید مجوز آن را به راحتی دریافت نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

با توجه به اینکه ملک مورد نظر خارج از بافت می‌باشد از دهیاری استعلامات لازم را اخذ نمایید جهت دریافت پاسخ دقیق تر گزینه مشاوره حضوری را فعال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آب و برق نمی دهند و امکان ساخت و ساز وجود ندارد.
می توانید درخت بکارید ولی اگر آب نداشته باشید فایده ای نخواهد داشت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه غرس اشجار یا ایجاد بنا و یا کشت و زرع به استناد سند مالکیت مطابق مجوزات خاص از مراجع ذی‌ربط قابل انجام است