مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه خرید ارث از ورثه

با سلام
پدر من سال 76 بصورت قولنامه ای زمین های به ارث رسیده را از دو خواهر خود خریداری کرده است ، بعد از فوت پدرم یکی از خواهر ها اقدام به فروش مجدد یکی از زمین ها به من و سال 94 هم اقدام به فروش یکی دیگر از زمین ها به من را کرد ، در حالی که طبق قولنامه پدر من سال 76 ان ها را خریداری کرده بود ، قولنامه سال 1402 داخل چمدان قدیمی پدرم بود که پیدا شد ، یکی از خواهر های پدرم وقتی از موضوع مطلع شد به بنگاه امد و قولنامه را خواند و تایید کرد که سال 76 فروخته است ، اما خواهر بزرگ تر که دو بار اقدام به فروش دوباره زمین ها به من کرده بود قبول نمیکند و میگوید من سال 76 به یاد نمی اورم چنین چیزی را امضا کرده باشم و من را گول زده اند ، چگونه میتوانم زمین هارا از ایشان پس بگیرم ؟ در صورت پس گرفتن تکلیف فروش مجدد دو قطعه زمین چه میشود ، ایا میشود قولنامه را امضا کرد و بعد از سال ها گفت که اطلاعی ندارم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام درصورت دارا بودن قولنامه دادخواست الزام به تنظیم سند بزنید و ازشهادت عمه هم استفاده نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن قولنامه و شرایط پرونده بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی طی گفتگوی متقابل بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که مبایعه نامه فی مابین مرحوم پدر شما و خواهرانشان موجود بوده و ایشان اقدام به فروش بعدی مبیع نموده باشند جرم فروش مال غیر متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام،

متاسفم که در مورد این مشکل با خواهرتان روبرو هستید. به نظر می رسد که شما در موقعیت قانونی پیچیده ای قرار دارید و برای حل آن به راهنمایی نیاز دارید.

توصیه اکید من این است که در اسرع وقت تماس گرفته و وقت مشاوره بگیرید تا در مورد بهترین اقدام قانونی در مورد وضعیت خاص خود راهنمایی دریافت کنید.

با این حال، به طور کلی، قولنامه ها به عنوان اسناد معتبر در نظر گرفته می شوند و می توانند در دادگاه به عنوان مدرک استفاده شوند. در مورد شما، شما دو قولنامه دارید که نشان می دهد پدرتان زمین ها را در سال 76 از خواهران خود خریداری کرده است. این قولنامه ها، به همراه تأیید یکی از خواهران مبنی بر صحت معامله، مدرک قوی به نفع شما در دادگاه خواهد بود.

با این حال، خواهر بزرگتر شما ادعا می کند که امضای او در قولنامه سال 76 جعلی است. این موضوع ادعای جدی است و نیاز به بررسی دقیق دارد از این جهت خدمتتان عارض شدم مدارک شما بایستی ملاحظه گردد فلذا یا در سایت بارگذاری فرمایید یا دفتر تشریف بیاورید .

در مورد فروش مجدد دو قطعه زمین، این موضوع نیز پیچیده است. از یک طرف، شما با اتکا به قولنامه های معتبر، صاحب قانونی زمین ها هستید. از طرف دیگر، خواهرتان مدعی است که شما او را فریب داده اید. دادگاه باید تمام شواهد و مدارک مربوط به این معاملات را بررسی کند تا حکم صادر کند.
حق نگهدارتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به طرفیت ایشان دادخواست بدهید