مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار مبایعه نامه

زمین بدون سند متعلق به والده پدرم بوده است و به ایشان به ارث رسیده است طبق مبایعه نامه دستی با 2 شاهد به بنده فروخته شده است. این زمین تحت تصرف پسر عمه بنده قرار گرفته است و در زمان حیات پدر با وکالت بلاعزل از پدرم تحت پیگیری حقوقی است..به تازگی پدر به رحمت خدا رفته است آیا با دریافت انحصار وراثت مستقلا از برادر ‌‌خواهر با وجود مبایعه نامه می‌توانم پیگیری قضایی آن را بکنم؟تمامی هزینه ها و وکیل و.. توسط بنده انجام می شد لذا پدر این زمین را با بنده بیع نموده و ثمن معامله و.. هم کاملا قانونی توسط وکیل مرقوم شده است

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

وقتی از طریق بیع به شما منتقل شده است شما مالک هستید وفوت ایشان تاثیری در روند کار ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
دفاع در دادگستری حتما باید وکیل دادگستری اختیار نمایید وکالت مدنی مورد پذیرش نیست.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید ورثه اقدام یا وکالت به شما جهت پیگیری وگرفتن وکیل بدهند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما مالک هستید_برای دفاع شما باید وکیل دادگستری اختبار کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما فوت ایشان تاثیری ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد ادله موجود به طرفیت خوانده طرح دعوی مطرح نمایید