مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

با سلام قطعه زمین کشاورزی در شمال دارم در داخل آن یک خانه سرایداری قرار دارد که جهت سکونت مورد استفاده قرار میگیرد برای گرفتن کارگر برای امور زمین میخواهم قراردادی تنظیم کنم که در آینده به مشکلی برخورد نکنم شخصی عنوان کرد که قراردادی تنظیم کن برای اجاره خانه و در متن قرارداد عنوان شود که خانه به مبلغ 1000 تومان اجاره داده شده و در صورت عدم رضایت حکم تخلیه بگیرم ممنون میشم که راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قرارداد فی مابین شما نیاز به اخذ توضیحات بیشتر به وکیل و اخذ راهکار قانونی دارد بهتر است تماس بگیرد

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

بله حتما اینکار انجام بدهید واجاره نامه درست تنظیم بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
درخواست دهید تا متنی تخصصی تنظیم گردد
این قرارداد باید بطور تخصصی مورد نگارش قرار گیرد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید قرارداد اجاره تنظیم کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام حتما قرارداد تنظیم کنید ولی قرارداد را به وکیل بدهید تنظیم کنند

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
حتما قرارداد تخصصی تنظیم نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید قرارداد اجاره تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید قرارداد اجاره تنظیم کنید