مشاوره حقوقی رایگان - ندادن عدم نیاز توسط کارفرما

سلام من حدود دوسال و نیم در شرکت بزرگی مشغول به کار بودم به دلیل بحث کردن با من لج افتادند و گفتند استعفات رو بنویس تا عدم نیازت رو بدهیم برو بعدالان گفتن که نامه عدم نیاز نمیدهیم چون سابقه کاریت کم هست برو. حالا میخواستم ببینم میتونم برم شکایت کنم برای دریافت عدم نیاز یا نه ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد
امکان بازگشت به کار نیز متصور است

نامه عدم نیاز ضرورت ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه مطالبه حق و حقوقی علیه شرکت فوق از طریق سامانه جامع اداره کار در دفاتر پیشخوان دولت در اداره کار متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام نمائید.