مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

باسلام وخسته نباشید چندروز گذشته آگهی کاردرمنزل داخل حیاط انداخته بودن منم به کانال روبیکا شون رفتم اطلاعات شخصی دادم مراحل کارروتوضیح دادن کانال داشتن وعضو...بعدگفتن مهر تحویل شد دریافت شد وانبار بزنید میتونید ازبیرون تهیه کنید میتونیم خودمون بزنیم شما مبلغ بزنید بیرون مبلغ بالا بود ومن گفتم خودتون تهیه کنید وهزینه اش رو به صورت آنلاین پرداخت کردم واسکرین شات از پرداختی براشون فرستادم وکانالشون حذف شد و دیگر جواب ندادن حالا سوال من اینه باتوجه به اینکه مشخصات و شماره تماس دادم والبته اسکرین شات حساب آیا میتونن حساب بنده روخالی کنند؟؟خوشحال میشم پاسخگو باشین تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اطلاعات شما در چه حدی بود؟ از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجهی واریز کرده اید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر احتمالی متصور است بهتر است در ارسال مدارک هویتی و شخصی به افراد ناشناس احتیاط لازم را به عمل آورید و ایشان را احراز هویت نمایید