مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال وراثتی تا زمان تعیین تکلیف آن

با سلام و احترام
پدر اینجانب 13 سال پیش فوت کرده و اموال او اعم از منقول و غیرمنقول تقسیم نشده است. وراث او یک همسر، دو دختر و شش پسر است. به غیر از یک نفر همگی حاضر به مصالحه و سازش برای تقسیم ارث بدون مراجعه به دادگاه هستند و فقط یک نفر به اصطلاح حقوقی کاشف الفساد است. چی کار می توان کرد؟ آیا میشود قبل از تعیین نهایی اموال را توقیف کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
امکان مهر و موم ترکه وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست مطرح نمایید
و