مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و ضرر نفسانی

سلام وقت بخیر سپاسگزارم از وکلای عزیز و گرانقدر که مرا در این مدت راهنمایی نمودید؛ نوجوانی بودم ساده لوح و خام که با همسایمان آقای ... دوست شدم و او مرا با تحریک و تشویق اصرار مداوم به بیراه کشاند با مقصدی نامعلوم وی تعادل روانی نداشت و تمام بدنش خود زنی و کاملا پوشیده از خال بود طی چند سالی ک با او ارتباط نزدیک داشتم مداوم بدون رضایتم از من فیلم و عکس میگرفت سپس به من فحاشی ناموسی میکرد به بهانه شوخی, و همراه رفیقانش به موتور بنده خسارت زیان آوری وارد کردند و بار اخر من را تنها در پارکی در شهرستان پیدا کرد و از من درخواست پول و کلید موتورم را کرد ک با مخالفت من با چاقویی ضامن دار مشکی پنج ضربه کلنگی ضربتی بر قفسه سینه قلب و چانه وارد نمود و بنده که نیمه جان بودم با دادو بیداد توجه یکی از همسایه ها را به خود جلب کردم و به محض رسیدن شخص با لباس خونی سوار خودرو شدم و فرار کردم و به دلیل بی اطلاعی از قانون و راه چاره را بدانم دیدم که در متن پیامک او را تهدید به انتقام کنم و بلا فاصله پدرش که دنبال بهانه بود تا اوضاع را به نفع خودشان تغییر دهد با تماسی من را تهدید به شکایت کرد به دلیل پیام .حال با توضیحات مفصلی ک دادم التماس و تمنا میکنم مرا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم
به لحاظ اهمیت موضوع شما، باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد تا بهترین راه کار ارائه شود.
کوتاه آن که، هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما در دفتر خدمات قضایی ، شکوائیه ضرب و جرح عمدی و تهدید را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایتی مبنی بر ضرب و جرح عمدی مطرح نمایید

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

سلام در ابتدای امر شما بابت تمام موضوعات که بیان کردید شکایت بفرمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام به دلیل مهم بودن موضوع حتما از وکیل مشورت تخصصی بگیزید