مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت دیرکرد و تاخیر با حکم از اداره کار و تعاون و رفاه اجتماعی !؟

باسلام و آرزوی قبولی طاعات : بنده مبلغ 32 میلیون حقوق معوقه سال 97 رو داشتم که بعداز کی دوندگی 99/2/29 رای صادر شد! بنده از قاضی اداره کار پرسیدم با این افزایش شدید تورم ، دیرکرد و سود قابل محاسبه نیست؟ ضمن اینکه همچنان زمان پرداخت مشخص نیست؟؟؟؟؟ گفتند که قابل مطالبه و شکایت هست اما از طریق دادگاه : ولی متاسفانه هیچ کس مراحل روندش رو نمیدونست !!!
1- موضوع طرح شکایت چی هست الان؟ که اعلام کنم.....مثلا: خیانت در امانت شکایت دارم و....
2- باید از طریق دفتار خدمات قضایی اقدام کنم؟
3- همون حکم اداره کار و همچنین نامه اجراییات به عنوان مستندات کافی هست؟
4- روند وصول وجه با این حکم مثل روند سفته یا چک خواهد شد؟ ممنون میشم پاسخ کامل بدید

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. اولا پس از قطعی شدن حکم اداره کار باید پرونده رو ببرید به اجرای احکام دادگستری محل اونجا علیه محکوم علیه اجراییه صادر میشه وده روز وقت داره واریز کنه اگر واریز نکرد میتونیو اموالش رو توقیف کنی وپولتون رو وصول کنید.
ثانیا بابت خسارات تاخیر درپرداخت باید از دادگاه مطالبه خسارت بخواهید ودادگاه با توجه به شاخص بانک مرکزی بابت تورم رای صادر میکنه.
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)