مشاوره حقوقی رایگان - تخلف بر انباری مشاع

با سلام . اینجانب اقدام به ارسال درخواست قضایی جهت تامین دلیل مبنی بر احراز/ عدم احراز تخلف سازنده در پایان پروژه مشارکت در ساخت تجمیعی که توسط ایشان ثبت یک باب انباری مشاع در سند ملکی تک برگی صادره شده را نمودم و نهایتا جوابیه شورای حل اختلاف منطقه با واژگان متعذر/متعسر و تعذر/تعسر و ماده 149 آیین دادرسی مدنی پاسخ داده اند.
سوال کلی بنده این است که ؟ آیا الحاق یک انباری مشاع در یک سند ملکی مشخص خارج از اجرای تعهدات در قرارداد توسط سازنده تخلف محسوب میشود یا نه؟ ذکر این مطلب که هیچ گونه هماهنگی واطلاع رسانی با ذینفعان هم نشده است . با سپاس از مساعدت نظر شما بزرگواران.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تأمین دلیل خواسته‌ای است که منتج به صدور نظریه کارشناسی از سوی کارشناس رسمی دادگستری خواهد شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول رسیدگی در تخلفات کمیسیون ماده 100 شهرداری بوده که در صورت احراز قلع و قمع یا جریمه متصور است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید از طریق شهرداری دنبال و پیگیری گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در نهایت صادر شدن نظریه کارشناس خواهد شد