مشاوره حقوقی رایگان - تخصیص انباری ساختمان

طی حکمی از دادگاه و حکم قاضی اجرائیات یک باب انباری به واحدی از یک ساختمان تخصیص پیدا کرده که پس از صدور حکم انباری در سند توسط ثبت درج نشده ( در حکم قاضی انباری 17 مطابق پلاک آپارتمان درج شده است ) ثبت میگوید چون این انباری توسط دیگران سند خورده است نمیتوان انباری را به شما داد . حال با وجود اینکه در حکم قاضی این موضوع اورده شده و اینکه انباری دیگری بدون صاحب در ساختمان موجود میباشد طی چه دادخواستی باید به دفاتر قضایی مراجعه شود تا یک انباری به سند تخصیص پیدا کند. ضمنا لازم است گفته شود که این حکم توسط فرد دیگری گرفته شده و سپس آپارتمان را به ما فروخته است . آیا ما میتوانیم اقدام کنیم یا کسی که حکم را قبل از فروش اپارتمان گرفته باید خودش اقدام کند ؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. مبحث شما نیاز به بررسی مدارک و اسناد و رای دادگاه دارد که در این جا امکان پاسخگویی نیست.