مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ماده 982 قانون مدنی

سلام.
بنده مادرم ایرانی و پدرم تبعه افغانستان هست و متولد ایران هستم. به خاطر مادرم توانسته ام که شناسنامه ایرانی بگیرم.
در حال حاضر دانشجو و درحال تحصیل هستم.
میخواستم بدونم که قوانین مندرج در قانون 982 قانون مدنی شامل بنده میشود؟

پاسخ ها :

میلاد مشایخ

جناب آقای میلاد مشایخ :

بسمه تعالی
باسلام
ماده 982 ناظر به افرادی است که دارای تابعیت ایرانی است و در فرض شما به نظر می رسد بنابر قانون تعیین تکلیف تابعیت، موفق به اخذ شناسنامه ایرانی شده اید که موید تابعیت شماست فلذا بنظر می رسد مشمول حقوق مندرج در ماده 982 خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از اداره امور اتباع پیگیری کنید
اگر گواهی ولادت داشته باشید امکان‌پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
بله ماده 982 شامل شما می شود
و امکان استخدام شما در نهادهای مهم وجود ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

(اصلاحی 1370/8/14) - اشخاصی که تحصیل تابعیت ایرانی نموده یا بنمایند از کلیه حقوقی که برای ایرانیان مقرر است بهره‌مند می‌شوند

لیکن نمی‌توانند به مقامات زیر نائل گردند: 1- ریاست جمهوری و معاونین او. 2- عضویت در شورای نگهبان و ریاست قوه قضائیه.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تابعیت شما به تبعیت از پدرتان خارجی خواهد ماند لذا مشمول ماده 982 قانون مدنی نخواهید شد