مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای سختی کار

سلام و وقت بخیر. بنده از سال 81 در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم. تا آخر سال 91 به عنوان مونتاژ کار مشغول بودم و از ابتدای 92 به عنوان بسته بند مشغول میباشم. در سختی سنجی هایی که انجام گرفت عنوان مونتاژکار تایید شد اما بسته بند ابتدا تا آخرسال 92 تایید شد و اخیرا که جهت تمدید دوره ای سختی سنجی قسمت ها توسط شرکت انجام شد عنوان بسته بند به طور کلی تایید نشد این در حالی است که طبق اندازه گیری های انجام شده هم از لحاظ ارگونومیک هم آلودگی و هم صدا پارامترهای اندازه گیری شده بالاتر از حد مجاز بوده اما اداره بهداشت بدون در نظر گرفتن این پارامترها سختی عنوان بسته بند را تایید نکرد. با توجه به اینکه اندازه گیری های بدست آمده بالاتر از حد مجاز بوده آیا میتوان به دیوان شکایت کرد و اگر میتوان نحوه انجام آن چگونه است؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شرکت های خصوصی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل شکایت از طریق دیوان عدالت اداری می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست ابتدا در کمیته تعیین مشاغل سخت و زیان‌آور درخواست خود را مطرح نمایید و