مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار پرستاری

باسلام من 20 سال سابقه کار دارم و کارمند رسمی بیمارستان در شغل کارشناس پرستاری هستم درخواست بازنشستگی زودتر از موعد دادم موافقت نکردن و پیشنهاد دادن خودم رو بازخرید کنم ..به ادره کار مراجعه کردم تا سخت و زیان اور بودن کار رو تعیین کنم که گفتن چون بیمارستان دولتی هست ما بررسی نمیکنیم ‌و دانشگاه باید جوابگو باشه به دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردم گفتن به شرط اشتغال 25 سال بهتون سختی کار میدیم
من در نظر داشتم که بعد از بازخرید از سیستم دولتی ، در مرکز خصوصی چند ماهی اشتغال کنم و از طریق مشاغل ازاد درخواست بازنشستگی بدهم و با سختی کاری که در بیمارستان دولتی مشمول من میشد با 30 روز حقوق بازنشسته بشم ولی با عدم تایید سختی کارم در سیستم دولتی با 20 روز حقوق بازنشسته میشوم ....راه قانونی برای گرفتن سختی کارم در بیمارستان دولتی هست؟ چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از اداره کار و کارشناسان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید