مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم شلاق تعزیری

سلام من دوسال پیش یک جرمی کردم
رابطه نامشروع غیراازنا برام اجرای حکم اومده آخرین روزش فردا هست و اینکه الان متاهل هستم و نوزاد8ماهه حکمم 90ضربه شلاق تعزیری هست آیا امکانش هست فردا بروم اجرای احکام بگویم شرایطم رو و شلاق نزنند ممنون از پاسخگویی تون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط کاری نمیشه کرد و حکم اجرا می شود.
توجه داشته باشید ضربه شلاق خیلی آرام است و دردی ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام داشتن فرزند و تاهل جزو شرایطی نیست که اجرای حکم را معلق کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای عدم اجرای حکم شلاق باید شرایط پزشکی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست توسط پزشک معتمد اثبات شود بهتر است حضور پیدا نمایید و گفتگو داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نفرمودید زن هستید یا مرد ؟
اگر زن باشید و در حال شیر دادن به فرزند خود هستید امکان تعویق اجرای مجازات شلاق وجود خواهد داشت
و شما باید به اجرای احکام درخواست بدهید