مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مهریه

سلام، من مهریه‌م رو مطالبه کردم و الان رفته اجرای احکام سوالم اینه که اگه شوهرم اعسار بزند و به دروغ بگه بیکارم یا حقوقم مکفی نیست ( شغلش ازاده) برای ثابت کردن این که این اقا تقریبا درامد خوبی داره شاهد ببرم کافیه؟
و اینکه ممکنه برای مهریه پیش پرداخت تعیین نکنند و فقط اقساط ببرند؟ خیلی ممنون جواب سوالم رو میدین.

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، شما بهر طریقی باید ثابت کنید همسرتان وضع مالی خوبی دارد، یک شاهد دلیل کافی برای اثبات این امر محسوب نمیشود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چنین ادعایی مطرح کرد می توانید دو نفر شاهد معرفی کنید.
در پرونده اعسار دادگاه پرینت گردش حساب یک سال گذشته را می گیرد اگر گردش حساب بالا باشد اقساط بیشتری تعیین می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای اثبات باید دو نفر شاهد باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید اگر اطلاع دارید که ایشان تمکن مالی دارد به مرجع محترم قضایی اطلاع دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می‌تونی با شهادت شهود اعسار ایشون رو خدشه وارد نمایید و اینکه تمام قسط یا پیش قسط با قسط بندی باشد تشخیص با دادگاه می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بله ممکن است بستگی به وضعیت مالی زوج خواهد داشت
شما باید در جلسه دادرسی اعسار ، شهود را جرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله
اگر از تمکن ایشان اطاع دارید در جلسه اعلام نمایید