مشاوره حقوقی رایگان - پاک کردن تماس و پیامک از سیم کارت خودم توسط مخابرات

سلام همسرم 2 سال منزل ترک کرده والان درخواست طلاق داده من می خوام پیامک ها و تماس ها را از خطم پاک کنم آیا تا قبل دادگاه چنین امکانی وجود دارد از طریق مخابرات یا خودم شخصی این کار بکنم ایشون خونه من و فرزندم به اسم خواهرس کرده و رفته و من می خوام متن و تماس هام کاملا پاک بشه لطفا راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دو مورد مربوط به یکدیگر نیست نمی‌توان کلا پیامک ها را از مخابرات پاک کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر همچین چیزی اصلاً امکان‌پذیر نمی‌باشدبرای دعوای طلاق ارتباطی به تماس‌ها و متن شما ندارد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما متن پیام های شما هر چیزی که باشه در دعوی طلاق تاثیری نداره