مشاوره حقوقی رایگان - تهمت ناموسی

سلام خسته نباشین من یک جاری دارم که از وقتی که عروسی کردم کلا پیش بقیه از من بدگویی میکند مسخرم میکنه توهین میکنه و حرفای زشت میگه من تا الان بهش چیزی نگفتم ولی تازگی ها رفته داخل روستا هر کی رو دیده گفته جاری من راوابط نامشروع داره و مشروب میخوره و کلی تهمت های دیگرکلا تو کل روستا بی آبرو و فاحشه جلوه ام داده وقتی با شوهرم رفتیم پیش شوهرش و گفتیم که هرکاری کرد زنت یک کلمه حرف نزدیم ولی دیگر شورش رو درآوره و دارد با ناموس من بازی میکنه و میخواهیم شکایت بدهیم شوهرش و زنش بیرون داد و بیداد کردن که فاحشه هست اگه فاحشه نبود زن تو نمیشد و کلی تهمت های دیگر بعد زنش الکی دادو بیداد کرد تو کوچه فیلم بازی کردو گفت که برادرشوهرم من رو زد و به پلیس زنگ زدو فیلم بازی کرد و شوهرم و شکایت داد در حالی که ناخن شوهرم هم به او نخورده من هم الان ازش شکایت کردم که هردوشون فاحشگی من رو ثابت کنند شاهد هم داریم که داشتن گوش میدادند صداهاشونو اونجا داستان ما چی میشه؟میشه لطف کنین جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در صورت داشتن شاهد و مدارک ، احتمال پیروزی شما در دادگاه زیاد است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیازمند بررسی و شواهد و مدارک است. اگر جرمی مرتکب نشده اید فرصت دفاع خواهید داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دلیل داشته باشید احتمالا
ایشان محکوم خواهند شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی در صورت داشتن دلایل کافی می‌توانید امیدوار باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورتی که دلایل و مستندات و شهودی در رابطه با این موضوع دارید میتوانید اقدام کنید