مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خونه از همسر

سلام ‌و عرض ادب
من حدود یکسال پیش یک واحد آپارتمان خریداری کردم در وهله اول در بنگاه املاک قرار داد بنام خودم نوشتم ولی چون میخواستیم با سند خونه از تسهیلات بانک مسکن استفاده کنیم و من 5 فقره چک برگشتی داشتم نمی توانستم وام بگیرم به همین دلیل خانه را بنام همسرم زدم و بنام او وام تسهیلات گرفتم و الان سند بنام ایشان است تمام ثمن معامله رو خودم پرداخت کردم و یکساله اقساط وام را خودم پرداخت میکنم همسرم خانه دار است و هیج ‌ درآمدی ندارد الانم مهریشو مطالبه کرده چگونه می توانم خانه رو پس بگیرم درضمن دو فرزند هم دارم که با خودم زندگی می کنند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید با اثبات صوری بودن انتقال و اینکه قصد چیز دیگری بوده این سند را باطل کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به موضوع دادخواست رجوع از هبه مطرح شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اثبات مالکیت استرداد ملک ممکن است، لذا اصل بر مالکیت زوجه باستناد سند است لذا دعوی شما مبنی بر ابطال سند با شرایطی، نیز ممکن است، بهتر است جهت اخذ راهکار تخصصی از طریق دارداه تماس بگیرید