مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک انتقال داده شده به همسر

سلام،همسر بنده زمینی رو قبل ازدواج با من خریداری کردند و بعد از مدتی سه دانگ از سند رو به صورت رسمی به نام من زدند داخل سند تک برگ هم نوشته سه دانگ مشاع عرصه و عیان به اسم من است و حالا چند وقتی هست که ادعا میکنه سه دانگ رو پس بگیرد خودم هم داخل نت سرچ کردم که میتونه به صورت هبه پس بگیره و ما داخل سند چیزی به اسم هبه یا هدیه یا در عوض مهریه عنوان نکردیم،خواستم بپرسم میتونه سه دانگ رو پس بگیره0؟

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

با سلام اگر عقد صلح واقع شده باشد خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا زمانی که مبایعه‌نامه به نام شما داده شده و سند رسمی دارید خیر مگر آنکه با رضایت شما باشد و اگر هبه نباشد امکان پذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام شخص دیگری منتقل بشه حتی اگر از نظر دادگاه هبه باشد قابل رجوع نیست.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مگر اینکه آنرا بنام شخص دیگری منتقل کنید مثلا صلح نمایید و یا بفروشید( عین موهوبه نباید موجود باشد)