مشاوره حقوقی رایگان - تنزل بدون علت پست

سلام علیکم
بنده کارمند رسمی اداره ای هستم که نزدیک به8 سال با سابقه ای بسیار قابل قبول (مستندات موجود است) در پست رئیس اداره شهرستان مشغول به خدمت بوده ام .حدود 10 ماه پیش مدیر کل دستگاه بالادستی چند مورد خلاف رو از بنده مطالبه کردند که بنده قبول نکردم و نهایتا با بی ادبی خاصی بنده رو بدون اطلاع قبلی از پست مدیریت شهرستان عزل و در یک پست کارشناسی ساده کاملا غیر مرتبط در اداره کل منصوب کردند.
بنده به لطف خدا هیچ گونه سابقه تخلف اداری و شخصی هم ندارم. توضیح اینکه در خصوص موارد خلاف مورد مطالبه مدیر کل مزبور، مستندات مکفی موجوده، موارد رصد شده و حتی برای خود ایشان هم پیگرد قانونی در جریانه.
سوال بنده این بود که آیا میتونم در راستای احقاق پست و حقوق ضایع شده حدود یک میلیون تومان در ماه اعم از حق مدیریت و مزایای پست مدیریت خودم اقدام بکنم یا نه؟ اگر جواب مثبت است آیا باید مستقیما به دیوان عدالت اداری مراجعه کنم؟
توضیح مکرر اینکه بابت همه برخوردهای نامتعارف مدیر کل مستندات مکفی موجوده.
سپاسگذار از راهنمایی عزیزان

پاسخ ها :

مرجان  كمالي مقدم

مرجان كمالي مقدم :

استان :

سلام درخصوص مورد جنابعالي هيات حل اختلاف مقرر در قانون كار صلاحيت رسيدگي دارد كه با توجه به چارت سلسله مراتب كارى بدون احراز تخلف تنزل شغلي ميسر نمي باشد و چنانچه صورت گرفته قابل احقاق است