مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کاهش حقوق به دلیل تنزل پست بدون دلیل

با سلام و احترام:
اینجانب در شرکت آب و فاضلاب شاغل هستم که شرکتی غیر دولتی است بیش از 15 سال سابقه مدیریت آبفای شهرها و مناطق مختلف را دارم. اخیرا مدیرعامل جدید اقدام به تنزل اینجانب از مدیریت به کارشناس نموده است این در حالیست که هیچگونه تخلف اداری و کم کاری نداشته و هیچگونه پرونده ای هم در کمیته انظباطی و یا هیئت تخلفات اداری ندارم و صرفا بدلیل سلیقه شخصی مدیر عامل جابجا شده ام.
1- اولا می توانم بدلیل این تنزل رتبه و کاهش حقوق شکایت کنم؟
2- به چه ارگانی باید شکایت کنم؟ (با توجه به اینکه آبفا شرکتی غیر دولتی است ظاهرا امکان طرح دعوا در دیوان عدالت نیست)
از پاسخ شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

ماهیت این شرکتها بعدازادغام بابا وفاضلاب روستایی معلوم نیست واختلافی هست هم دردادگاه هم دردیوان می‌توان شکایت کرد
ولی دادگاه درسترهستش