مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل رانندگی بدون گواهینامه

سلام من گواهینامه پایه دوم دارم و میخواستم کامیون رفیقم که مریض بود تا جایی برسونم اما پلیس کامیون را توقیف کرد وبنده را به دادگاه راهنمایی کردند حالا چه اتفاقی خواهد افتاد؟ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بار اول به حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم می‌شود؛ در صورت ارتکاب مجدد، دو ماه تا شش ماه حبس

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جریمه نقدی معمولا حدود 10 تومان پرداخت میکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالاً جزای نقدی برای شما در نظر گرفته می‌شود