مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

بنده حدود 3سال تولیدی کار میکردم 1سال گفتیم چند بار و نکرد.سال بعد هی گفتیم و گفتیم بعد چند ماه گفت باشه چیزیش ما میدهیم یک چیزیش شما بعد چند ماه که حساب کتاب کردیم گفت من نمیتونم و همش باید خودتون بدهید و شده بود برج 12
سال بعدش هم دوباره تا حساب کتاب کردیم چند ماه گذشته بود و گردن نگرفت
گفتیم با پول کارگری نمیتونم پرداخت کنم بیمه نکن اصلا نمیشود باید ترک کار بزنم بازرس میاد جریمتون می‌کنه ماهم نرسیدیم در ماه 5روز رد می‌کرد
میتونم ازش شکایت کنم حرفم جایی میرسد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارگر می‌تواند بابت حقوق بیمه سنوات و عیدی خود از کارفرما شکایت نماید

کارفرما نیز اگر موردی دارد می‌تواند ایشان نیز شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار علیه کارفرما نسبت به شکایت اقدام بنمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید از طریق اداره مار اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید در مراجع اداره کار شکایت خود را مطرح نمایید