مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام و عرض ادب
بنده 2ماه و نیم پیش پدرم فوت شده بازنشسته آموزش و پرورش بود دو تا دختر مجرد هستیم که شغل نداریم و یک نامادری که ایشون هم بچه از پدر من ندارند میخواستم بدون با توجه به نامه حصروراثت که به دست من رسیده حقوق به این خانم تعلق میگیرد یا این که خود کانون بازنشستگی تعیین میکند و چقدر بهش میرسد با توجه به این که ایشون از نظر مالی هیچ مشکلی ندارند و این حقوق با شرایط اقتصادی این دوره کفاف زندگی رو نمیدهد.

پاسخ ها :

مستمری پدر به نامادری تقسیم مستمری بین بازماندگان مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری