مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام. پدر بنده که بازنشسته شرکت واحد تهران بوده فوت نموده. 5 فرزند از همسر اول که مادر بنده است، داشته و یک فرزند از همسر دوم خود دارد که همسر دوم و فرزند او تمام اموال منقول و غیر منقول پدرم را به تاراج داده و بعد از مرگ پدر متوجه شدیم که هیچ ماترکی ندارد. در حالی که هم واحد مسکونی و هم ماشین به نام خودش داشت. حال چگونه میتوانیم با جلوگیری از پرداخت مستمری، آن ها را وادار به استرداد اموال پدرم نماییم؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مستمری پدر به نامادری تصرف اموال توسط نامادری مستمری پدر مستمری