مشاوره حقوقی رایگان - تهمت بی ناموس

باسلام اگر مردی در لایحه اعلام کند پسری که همراه برادرزن و زنم بوده با زنم کلاس مشترک داشتند و عجیب است که به عنوان دوست برادر معرفی شده است و باید تکلیف این مرد کنار زنم مشخص بشود که این تهمت غیرمستقیم به رابطه زن با آن مرد شده که برای انحراف ذهن قاضی مطرح شده، زن را آشفته کرده و در پیامک زن به مرد می‌گوید بی ناموس این چه تهمتی است که به من زدی و مرد شکایت توهین از زن به خاطر کلمه بی ناموس کند آیا در دادگاه زن می‌تواند از خود دفاع کند و بگوید من ناموسش هستم که در این لایحه با این تهمت به بنده قصد بی آبرو کردن من را داشته؟
یا بگوید اگر ناموس این مرد من هستم پس به خودم توهین کردم؟

بی ناموس توهین است یا قذف؟ آیا اگر زن که خود ناموس است به مرد بگوید آن هم با دلایل بالا توهین برای خود زن محسوب میشود؟

پاسخ ها :

تهمت پیامکی تهمت