مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذار متهم

سلام
وقت به خیر

1)اگر متهم حکم قطعی اش در حال اجرا باشد و برای وثیقه گذار ابلاغ آمده باشد که بعد از فرصت مقرر باید متهم را حاضر کند اگر توسط پذیرش اعاده دادرسی اجرای حکم متوقف شود تکلیف وثیقه گذار هم ساقط می شود و وثیقه ضبط نمی شود ؟
2) اگر متهم به واسطه ی اعاده دادرسی بعد از مهلت مقرر که برای وثیقه گذار معین شده تبرئه شود وثیقه ضبط می شود و دیگر قابل برگشت نیست ؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، وثیقه گذار در مهلت قانونی میبایست متهم را حاضر کند وگرنه وثیقه ضبط میگردد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود برشما
با تجویز اعاده دادرسی اجرای حکم متوقف میشه و اگر علت حضور متهم برای اجرای حکم‌باشه تکلیف وثیقه گذار فعلا ساقط میشه، در مورد قسمت دوم امکان اعتراض وثیقه گذار به تصمیم دادستان اعتراض کنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر وثیقه گذار می‌بایست شخص را احضار نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

وثیقه گذار می بایست پس از ابلاغ، متهم را به مرجع قضایی معرفی نماید . در صورت عدم معرفی ، وثیقه ضبط می شود . اعاده دادرسی از مراحل دادرسی می باشد وثیقه تا زمان اجرای کامل حکم آزاد نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود با ابلاغ در مهلت مقرر باید متهم را حاضر کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در مهلت قانونی متوقف شود به نظر مشکلی پیش نمیاد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر وثیقه‌گذار در مهلت تعیین شده به تعهد خود عمل ننماید وثیقه ضبط و ثبت خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
خیر وثیقه گذار می‌بایست شخص را احضار نماید