مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات غیر تعلیقی

با سلام، بنده در جریان اختلاف بین شرکا و شکایت از هم، نهایتا در دادگاه به اتهام سرقت اموال شرکت به 190 روز حبس تعزیری درجه 6 و 40 ضربه شلاق و 8 میلیون تومان رد مال محکوم شدم که 160 روز از حبس به مدت سه سال و شلاق بطور کلی به مدت دو سال تعلیق شده، بعد از صدور رای بنده با ارسال نامه ی تسلیم به رای درخواست تخفیف مجازات کردم و در آخرین دادنامه ای که ابلاغ شده آمده((... نظر به فراهم بودن موجبات تخفیف، با استناد به ماده 442 از قانون آیین دادرسی کیفری حکم بر تخفیف مجازات نامبرده به میزان یک ماه از محکومیت غیر تعلیقی وی صادر و اعلام میدارد. محکومیت تعلیقی به قوت خود باقیست. رای صادره قطعی است))، با توجه به اینکه بنده الان با وثیقه ی یکصد میلیونی آزاد هستم، میخواستم سوال کنم معنی این حکم چی هست؟ یعنی لازم نیست زندان برم؟ آیا الان وثیقه ی نقدی رو میتونم پس بگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی یک ماه حبس تعزیری شما برداشته شده و شما می توانید درخواست رفع توقیف از وثیقه خود بنمایید