مشاوره حقوقی رایگان - همسرم زندانه سرپرست خانواده اس منو فرزندانم تحت پوشش کمیته امداد هستیم

کارت یارانه ک ب حساب سرپرست ک همسرم هست ریخته میشه و همسرم کارت یارانه رو داده دست خانواده اش و الان پنج ماه هست ک ن یارانه ن کالابرگ نمی‌گیرم الآنم کالابرگ مادرداری سه فرزندوشیرده رو دارن میدن اما بنده موندم چیکارکنم درخواست نفقه زدم فقط اما فعلا جوابی نگرفتم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ض از طریق فرمانداری واحد هدفمندی و تفکیک یارانه‌ها درخواست جداسازی یارانه خود را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق فرمانداری اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق فرمانداری اقدام کنید میتوانید یارانه خود و فرزندان را به علت بد سرپرست بودن همسرتان جدا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان جداسازی یارانه ها نیز متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکیبا باشید تا حکم نفقه شما تا چند روز آینده صادر گردد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای یارانه میتوانید از طریق فرمانداری پیگیری کنید و در خصوص نفقه از شعبه رسیدگی کننده