مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز جهاد کشاورزی برای امتیاز برق

با سلام زمین 250متری بنده داخل حریم شهر ولی خارج از بافت میباشد،چند سالی هست دور زمین کاملا دیوار شده و درب دارد،به عنوان سبزیکاری و پرورش مرغ استفاده میکردیم قصد ساخت اتاقک 35متری دارم ولی با مراجعه به اداره برق و جهاد کشاورزی متوجه شدم متراژ زمین کم میباشد،آیا راه دیگری برای گرفتن امتیاز برق وجود ندارد چون اطراف ما خیلی ها حتی مجوز ساخت هم گرفتن با متراژ مشابه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می توانید درخواست صدور پروانه ساخت را نمایید و بعد از ساخت بنا درخواست کنتور برق را نمایید