مشاوره حقوقی رایگان - طلب قرض شرکتی

سلام و عرض ادب ما یک آموزشگاه و شرکت دیجیتال مارکتینگ داریم که متاسفانه با یک مشکل طرفیم، به طور نمونه برخی افراد هستند که از خدمات آموزشی ما استفاده می کنند کاملا راضی هستند و وضعیت مالی بدی هم ندارند هم هزینه آموزش را نمی پردازند!
دقت بفرمایید که افراد کاملا راضی از دوره ها یا خدمات شرکت رو عرض می کنم کسانی که راضی نباشند از خدمات یا با مشکل مالی شدید مواجه باشند اصلا از آنها هزینه ای دریافت نمی شود!
گاها این هزینه 2 یا 3 تومنه! و آدم نمی تونه برای این مبالغ کم از ده نفر شکایت کنه! (کلی هم تایم می خواد) چیکار باید کرد؟
آیا قوه قضایه راهکاری داره؟ میگن میشه براشون پیامک ها توجیهی از طرف قوه قضاییه فرستاد، آیا این قضیه صحت داره؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت هزینه آموزش