مشاوره حقوقی رایگان - ندادن مبایعه نامه توسط بنگاه و نزدن سند

5ماهی میشه که معامله کردم وپراید خریداری کردم ازبنگاه ازفروشنده ای که خودبنگاه معرفی کرده بود مبلغ 70 میلیون نقدا داخل بنگاه کارت کشیدم ویک فقره چک 3ماهی گذاشتم بعداز3ماه مبلغ روپرداخت کردم حالا باتوجه به پیگیری های مکرر وحتی فرستادن احضارنامه دادگاه وتهدیدهای اصناف وقاضی تعزیرات هنوز هیچ اقدامی انجام ندادن ومدعی هستن ماقانون روحفط هستیم وغیره بروهرکاری میخوای انجام بده مدرکی که دست من هست کارت ماشین وبیمه که خودم کردم وماشین لازم به ذکر است بنگاهی چون ازرفقای قدیم من بودبنده اطمینان کردم خیلی خیلی اشتباه کردم پلاک ماشین به نام فرد دیگری هست که این ماشین طی 6دست به طور وکالتی فروخته شده و صاحب پلاک هم دورزدن هنوزتعویض پلاک نکردن ایامیشود باصاحب وکالت قرارتعویض پلاک بزارم وومن هم ازطریق کارت ماشین نداشتن سندرا روزنامه کنم ودرتعویض پلاک به عنوان برگ سبز استفاده کنم یارانه دیگری شماروبه خداکمک کنید

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

به طرفیت همه ایادی و مالک رسمی دادخواست حقوقی الزام به نظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید دادخواست حقوقی مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

نیاز به اطلاعات بیشتر است.در صورت تمایل تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده ملزم به رفع مانع است، شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت ایادی ماقبل را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک شما نیاز به بررسی دارد گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید