مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام بنده یازده تومن چکم برگشت خورد و دو عدد چک‌ به مبالغ ده تومن و شش نیم تومن که بنام فردی دیگر ولی من پشت چک ها رو امضا کردم. چند وقت پیش کلانتری بودیم و من تعهد دادم ده روزه پرداخت کنم اما نشد الان بعنوان کلاهبرداری از دست من شاکی شده و پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده آیا تا زمان دادگاه این اقا حکم جلبی می‌تواند بگیرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که برای تفهیم اتهام به دادسرا مراجعه ننمائید برگ جلب شما صادر خواهد شد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ابتدا دادسرا شما را برای دفاع و تفهیم اتهام میخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده از دادسرا به کلانتری رفته باشد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شکایت کیفری طرح شده مبنی بر کلاهبرداری صحیح نیست در عین حال در صورت عدم مراجعه به دادسرا پس ار احضار امکان صدور برگ جلب وجود دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در شعبه دادگاه حاضر شوید و دفاع نمایید جلب متصور نیست