مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خلع ید

باعرض سلام و احترام من 8ساله ازدواج کردم اوایل ازدواج خانه سه دانگ به نام من و 3دانگ دیگر به نام شوهرم شد و بعد 8سال به دلیل اختلاف زیاد از هم جدا زندگی میکنیم و من درخانه بودم و شوهرم به خانه پدرش رفت وبه دروغ گفت که از خانه او را بیرون کردم و شکایت خلع ید کرد چون من درخانه بودم حکم اجرا شد و من را از خانه بیرون کرد و درب را قفل کرد سوال من این است میتواند نفروشد و اذیت کند چون من جایی ندارم و آواره شدم ومن باید چی کار کنم و خودم را نجات دهم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است