مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن کالا پس از خرید

با سلام و خسته نباشید
بنده یک کنسول ps4 از سایت درج آگهی به صورت حضوری خریدم و هنگام خرید تست نکردم ولی بعد متوجه شدم جفت دسته های کنسول خراب است ولی خود کنسول سالم هست و فروشنده قبول دار نیست
مدرک هم چت هست و هم رسید مبلغ پایا شده
آیا با ثبت شکایت میتونم کالا را پس بدم و کل مبلغ را پس بگیرم
و هزینه حدودی ثبت شکایت چقدر میشود؟
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد