مشاوره حقوقی رایگان - مالیات زمین مسکونی در روستا

سلام زمین با مساحت حدود 320 متر واقع در روستا با کاربری مسکونی ولی فاقد سند میباشد آیا موقع فروش باید به دهیاری عوارض و مالیات پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خیر ولی که اگر بحث انتقال با سند رسمی باشد معمولاً یه حق دهیاری اخذ خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

دریافت عوارض از املاک روستایی مطابق مصوبه وزارت کشور انجام می شد که دیوان عدالت اداری آن را باطل نموده و قابل دریافت نیست در خصوص مالیات هم اگر به صورت رسمی نقل و انتقال صورت بگیرد شما باید مالیات پرداخت نمایید در غیر اینصورت مالیاتی دریافت نمی شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قرارداد اجاره و شرایط فی مابین طرفین هزینه‌های فوق ر هنگام اخذ سند وصول می‌گردد