مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کهولت سن

باسلام پدر و مادر من98و97سال سن دارند وسه سال پیش یکی از برادرام که56سال دارد و ازدواج نکرده با پدر و مادرم زندگی میکند با گرفتن وکالت بلاعزل بدون اطلاع سایر فرزندان در دفتر اسناد رسمی بدون شاهد اقدام کرده 2 سال بعد همه ملک و املاک رابه نام خودش سند زده ما چه اقدامی میتوانیم انجام دهیم آیا کهولت سن در ابطال سند تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود صرف کهولت منجر به ابطال نیست باید حجر آنان اثبات و احراز گردد
لکن تحت شرایطی ممکن است راه حل وجود داشته باشد
که باید تخصصا مورد واکاوی قرار گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصل بر صحت است
الناس مسلطون علی اموالهم
باید محجوریت را اثبات نمایید
یا سواستفاده از ضعف نفس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حجر آنان اثبات و احراز گردد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام باید محوریت آن ها را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
به علت سن زیاد پدر ، امکان ابطال اسناد وجود خواهد داشت
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
ادعای شما صرفا در صورت اثبات حجر والدینتان می تواند راهگشا باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سلامت عقل و روان نداشته باشند می توانند ابطال سند را بخواهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم حجر والدین خویش را دریافت نمائید تمام نقل و انتقال صورت گرفته قابل ابطال خواهد بود.