مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قیم

سلام خسته نباشید
من 29 سالمه از سن یازده سالگی پدرم فوت کرد،پدربزرگم قیمی بنده رو گرفت
و پول خونی پدرم که به بنده رسید به قیم که پدربزرگم بود ارسال شد اما این پول بعد از15سال بلوکه شدن به دستم رسید و تو حساب شخصی این فرد بود. ارزش پول افتاد هیج ارزشی دیگر نداشت
آیا راهی هست از قیم شکایت کرده یا اگر قیم فوت کرده باشد از فرزندان شکایت ثبت کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت کنید که قیم شما مصلحتتان را در نظر نگرفته است می‌توانید شکایت مطرح کنید اما توصیه نمی‌شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با کمک وکیل پیگیری کنید و نتیجه قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به دستور دادستان باشد کاری نمیشه کرد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر به دستور دادستان بلوکه شده، اقدام خاصی نمی‌توان انجام داد اما اگر قیم شما این اقدام را مرتکب شده و بتوانید ثابت کنید که مصحلت شما را رعایت نکرده، می‌توانید از وی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً می‌بایست در حسابی که سود پرداخت می‌شود نگه داشته می‌شداگر قصوری انجام داده شده است می‌توانید شکایت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر بدون نظارت دادستان در حساب نگهداری شده میتوانید اقپام کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اکر بتوانید ثابت کنید قیم برخلاف مصلحت شما انجام داده بله _بهتراست اینکارا نکنید