مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری اجباری

با سلام من کارشناس امور انتقال خون هستم مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی دارم، حق ارتقا بهره وری که به نیروهای بیمارستان تعلق میگیرد به ما تعلق نمی‌گیرد، روزهای کاری ما شنبه تا پنجشنبه 6 ساعته هست، جمعه ها به صورت اضافه کار باید حضور داشته باشیم و روز دیگری را به جای جمعه اف نمی‌کنند، با توجه به اینکه پنجشنبه ها هم روز تعطیل محسوب شده است، همچنان ما باید تمام تعطيلات و پنجشنبه و جمعه شیفت بیایم بدون اف، در یک ماه ممکن است 3 الی 4 روز تعطیل سرکار باشیم، اضافه کار اجباری آخر هفته ها اجباری است؟ روز دیگر را بجای روز تعطیل می‌توانند جایگزین کنند؟
می‌گویند چون دستور مدیر عامل هست اضافه کاری روزهای تعطیل اجباری است، با تشکر

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از ارگان مربوطه پیگیری کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از مرجع محترم پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به نوع و شرایط و قرارداد کاری شما دارد