مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی و رئیس شورای حل اختلاف

من 4 ماه پیش برابر دادخواست دعوی خانواده به شورای حل اختلاف شعبه سوم که از قبل مشخص شده بوده تا دعوی ما را رسیدگی نماید از تهران به میانه مراجعه نمودم قبل از این که من به شورای منطقه مورد نظر حاضر شوم دیدم طرف های بنده به اتفاق 4 تن از اعضای خانواده همسرم جلوتر از من حاضر شدند و روی نیمکت منتظر شروح جلسه نشستند و بنده وارد شدم آن ها را ندیدم و به شعبه سوم مراجعه نمودم و حضور خویش را اعلام نمودم و بیرون از شعبه منتظر نشستم تا شروع جلسه را اعلام نمایند و بلافاصله هر 4 نفر ابتدا شروع به فحاشی رکیک و دعوی فیزیکی را آغاز نمودند و حدود 45 دقیقه زیر مشت و لگد و ضرب و شتم آنان قرار گرفتم و با صدای بلند فریاد میزدم که نیاز به کمک دارم ، هیچ کدام از اعضای شورای حل اختلاف حتی برای تماشا هم از درب اتاق بیرون نیامدند و بعد از 45 دقیقه توانستم فرار کنم آن ها از قبل با خودشان یک لوله پلاستیکی فشرده را با خویش به سالن بردند تا از درگیری فیزیکی با آن به بنده آسیب وارد نمایند و هنگام فرار لوله پلاستیکی را از دست یکی از طرف های دعوی درآوردم و بیرون از دادگاه آن را به سمت ماشین پدر خانم خویش پرت کردم ، پدر خانومم طرح دعوی ضرب و شتم و تخریب اتومبیل را بر علیه بنده مطرح نموده که دادگاه بدوی شورای حل اختلاف آن را مسموع ندانست به دلیل فقدان اسناد و شواهد و لذا بعدها رئیس شعبه چهارم همان شورای به عنوان شاهد گزارشی واهی و به دورغ مبنی بر هتک و حرمت و اهانت به اعضای شورای حل اختلاف بنده را عامل درگیری و تخریب ساختگی اتومبیل را متوجه بنده نموده و بنده را برای کیفر خواست به دادگاه معرفی و در ضمن با ارائه همان مدارک تجدید نظرخواهی بنده را محکوم به پرداخت ضرر و زیان وارده به اتومبیل نموده و بنده بنابر شرایط بد زندگی و نداشتن سواد کافی و عدم اطلاع از پیامک جهت رسیدگی به موضوع کیفرخواست و ووو به 6 ماه زندان و شلاق محکوم شدم لذا واخواهی را ارجاع دادم حال بخواهم بر علیه رئیس و شعبه سوم و چهارم به خاطر شهادت دورغ طرح دعوی را مطرح نمایم چگونه و به کجا مراجعه و به کدام یک از مرجع رسیدگی را خطاب نمایم در ضمن شاهد دارم و شورای حل اختلاف هم دوربین مداربسته وجود ندارد و فردای آن روز به اتفاق یکی از اقوام نزد شعبه رفتیم و اعتراض کردم که من حدود 45 دقیقه زیر مشت و لگد 4 تن قرار گرفتم و این همه خواهش کردم به دادم رسید و نجاتم بدهید هیچ کدام از شماها نه کمک کردید و نه حتی از شعبه بیرون سالن حتی اقلا به تماشا نشستید ، پر جواب گفتند که اگر طرفین اینجا همدیگر را بکشند ما هیچ گونه کمکی نمی‌کنیم و گفتم مگر سرباز نباید حضور داشته باشد گفتند بله چندین بار درخواست کردیم موافقت نکردند و نیروی امنیتی و سرباز ارسال نمی‌کنند حال بفرمایید چگونه به خاطر شهادت ناحق رئیس و مسئول شعبه 3و 4 شورا بر علیه آنان شکایت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
(اهمیت موضوع نباید نادیده انگاشته شود)