مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک

سلام من تولیدی دارم کارمون اکثرا چکی هست یکی ازمشتری که قبلا باهاش کارمیکردم وقت چکی که داده بود رسید ومن چک راخرج کردم وچک برگشت خورده وطرف به من زنگ زدکه چکی که دادی برگشت خورده ومن هم به مشتری زنگ زدم همش امروزفرداکردتا این که رفتم کارگاهش باهم بگو مگو کردیم بعدرفت بیرون ازدفترش باگوشیش زنگ زد به شخص ماموری که رفیقش بود برگشت سر من رو گرم کردزمانی زیادی گذشت من گفتم میروم یکی دوروزه پرداخت کن ازاون جاخارج شده بودم که به من زنگ زد برگرد پولت رو بدهم برگشتم رفتم داخل دیدم شخصی بلندشدبه من بدوبیراه گفت یک نشانی درآورد گفت من مامور امنیتم من رو خیلی تهدیدکردندومن هم مجبورشدم هرچی گفتن گفتم باشه چشم چطوری میتونم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چک را خرج کردی دارنده چک باید دادخواست مطالبه وجه چک را بدهد و شما نمی میتوانید بابت تهدید از صادر کننده چک و مامور قلابی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شکواییه تخصصی تنظیم گردد
بدیهی است مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید…