مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زوجه

باسلام شوهر بنده نفقه رو قبول نداره میگه همین ک شکمت سیر هست کافیه، ایشون کار درست حسابی نداره بنده چندسالی رو کار کردم ولی ایشون تمام حقوقم را برای خودش میگیرد حتی حقوق مرخصی زایمانم را، هر پولی دستم باشه با یه بهانه ای ازم میگیره، واقعا خسته شدم نمیدونم چکارکنم که به حقم برسم

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اولا نفقه ازجمله هزینه لباس،پوشاک،مسکن،بیماری وغیره باشوهراست ثانیا حقوق شما متعلق به خودتان است وشوهری حقی درآن ندارد.میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید