مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام من سال 1400 درخواست تبدیل وضعیت دادم که شعبه بدوی و تجدید نظر رای به رد دادخواست دادند ولی بعد با امه‌های جدید اعاده دادرسی کردم و پذیرفته شد و حکم ابطال قرار زده شد و اینک از برج 5 1402 چندین بار وقت رسیدگی تجدید شده است در شعبه 26 تجدید نظر لطفاً راهنمایی فرمایید جهت رسیدگی و ابلاغ زودتر حکم ممنون از شما و همکارانتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست تسریع در روند پرونده را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لایحه ارسال کنید و حضورا هم پیگیر باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

دولت موظف است کارکنان شرکتی مشمول ماده 21 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را که در زمان حاکمیت قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران به کارگیری نموده است

بر اساس شرایط مندرج در بند و ماده 44 قانون مذکور و اصلاحات بعدی آن به صورت رسمی به استخدام درآورد. چنین امکانی در بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنجساله ششم نیز پیش بینی شده است.