مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دانگ ملک از همسر

سلام من 47 سالم هست بازنشسته 7 سال پیش با رضایت خودم سه دانگ از خونه رو به اسم همسر زدم ایشان خانه دار و درآمدی ندارند خانواده ضعیفی دارند ولی تمام هزینه و قسط و اوراق را خودم تهیه کردم مهریه ایشان 14 سکه میباشد الان به خاطر سوء مصرف هر از گاهی مواد مخدر بنده درخواست طلاق دارند آیا میتوانم سه دانگ خونه به ایشان ندهم و این که بابت مهریه میتوانند ماشین من رو توقیف کنند یا قسطی باید بپردازم .ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر ضمنا من ازمایش عدم اعتیاد دادم چندین بار منفی بوده ولی این بار مثبت شده

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر سند در ابتدا شش دانگ به نام شما بوده و سه دانگ را به ایشان هدیه کرده‌اید و دلیل و شاهدی بر آن دارید می‌توانید درخواست دهید

در غیر این صورت می‌توانید مبلغ آن را مطالبه نمایید اما در خصوص بحث طلاق که ارتباطی به موارد مالی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بااثبات هبه میتوانید رجوع از هبه کنید بشرطی که منتقل نکرده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
3 دانگ خانه هبه بوده است و شما می‌توانید از هبه خود رجوع نمائید.
اگر خودرو شما تاکسی نباشد یا اینکه با آن امرار معاش نمی‌نمائید بابت مهریه توقیف خواهد شد.