مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام
من یک واحد آپارتمان با 50 میلیون پیش و اجاره ی ماهیانه 6میلیون دادم ،4 ماه اول کرایه را مستاجر به موقع پرداخت می کرد ولی الان 4 ماهه که کرابه پرداخت نشده من دادخواست برای تصویه و تخلیه آپارتمان دادم ،یک دادگاه برای 2 ماه اجور معوقه در شورای حل اختلاف تشکیل شد و محکوم به پرداخت اجاره شده ولی برای 2ماه دیگرش گفتند باید دوباره دادخواست بدم و از طرفی هنوز 4 ماه دیگه قرارداد داریم و اگر این 4 ماه رو هم نریزه من باید برای هر دو ماه به دوماه جدا دادخواست بدم
؟؟؟ ،و چون برای حکم تخلیه گفتند باید یک دادگاه دیگه که تاریخ تشکیل آن دوماهه دیگه هست تشکیل بشه ،و من حکم تخلیه رو بگیرم ،آیا می تونم زمان تخلیه پول پیش رو پیش خودم قانونا نگه دارم و دیگه الان دادخواست برای اجور معوقه ندم؟؟؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی نیست شما می‌توانید تمام خسارت خود را طی یک دادخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این سوال شما جنبه های مختلفی دارد و ابعاد گسترده ای دارد در واقع یک سوال سوال کوتاه حقوقی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید حتما در شعبه قضایی مطالعه شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد اجاره شما و مستاجر است در صورتی که تخلفی در خصوص عدم پرداخت مال الاجاره نموده باشد مطابق حکم دادگاه تخلیه متصور است و در واحد اجرای احکام اجاره و ودیعه با هم رد و بدل می‌شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر مبلغ ودیعه بیش از اجاره های عقب افتاده باشد نیازی به شکایت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا حکم تخلیه را بگیرید
و بعد دادخواست مطالبه اجاره بها را اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد و شما بایستی از طریق دادگاه نسبت به مطالبه اجور معوقه اقدام بفرمائید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت مطالبه اجور معوقه، ابتدا می‌بایست دادخواست مطالبه آن و جهت توقیف پول پیشنزد شما 0، می بایست دادخوست تامین خواسته از اموال خوانده را تقدیم مرجع قضایی نمایید

مهدی اسدبیگی

مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
در مورد سوال شما، باید به نکات زیر توجه کرد:

1. اجاره معوقه:
شما حق دارید که برای اجاره معوقه دادخواست بدهید. حتی اگر برای دو ماه قبلی حکم گرفته‌اید، می‌توانید برای دو ماه دیگر هم دادخواست جدید بدهید.
نیازی نیست که برای هر دو ماه جداگانه دادخواست بدهید. می‌توانید در یک دادخواست برای تمام اجاره معوقه (چهار ماه) شکایت کنید.
توصیه می‌شود که برای اطمینان از حقوق خود، با بنده تماس بگیرید.

2. تخلیه آپارتمان:
حکم تخلیه که از شورای حل اختلاف گرفته‌اید فقط برای دو ماه اجاره معوقه است. برای تخلیه کامل آپارتمان باید منتظر بمانید تا دادگاه مربوط به حکم تخلیه برگزار شود و حکم نهایی صادر شود.
طبق قانون، موجر حق دارد تا زمانی که اجاره بها را به طور کامل دریافت نکرده، آپارتمان را تخلیه نکند.

3. نگه داشتن پول پیش:
شما نمی‌توانید به طور قانونی پول پیش را تا زمانی که حکم تخلیه نهایی صادر نشده و تمام اجاره بها به طور کامل پرداخت نشده، نگه دارید.
نگه داشتن پول پیش می تواند به عنوان تصرف غیرقانونی تلقی شود و مستاجر می تواند از شما شکایت کند.

4. اقدامات بعدی:
برای دریافت اجاره معوقه، باید دادخواست جدیدی به دادگاه عمومی ارائه دهید.
در دادگاه مربوط به حکم تخلیه حاضر شوید و مدارک و شواهد خود را ارائه دهید.
پس از صدور حکم نهایی تخلیه، می‌توانید با استفاده از حکم دادگاه، از طریق مراجع قانونی اقدام به تخلیه آپارتمان کنید.

نکات مهم:
توصیه می‌شود که در تمام مراحل قانونی، از جمله تنظیم دادخواست، حضور در دادگاه و اجرای حکم، وکیل بگیرید.
قوانین مربوط به اجاره و املاک و مستغلات پیچیده هستند و اطلاع از آنها می‌تواند از بروز مشکلات حقوقی در آینده جلوگیری کند.